Güncel
  • Ekim 3, 2024

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ TOMBAŞ, MURAT KURUM’U ZİYARET ETTİ

Sultanbeyli’ye yeni eserler ve yeni hizmetler kazandırmak için aralıksız çalışan Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Görüşmenin gündeminde kentsel dönüşüm ve yeni projeler yer aldı.

 

Başkan Tombaş, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Sn. Bakanımızla İlçemizdeki kentsel dönüşüm projelerimiz ve Sultanbeyli’mize kazandıracağımız yeni eserler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik” dedi.

Sultanbeyli Belediye Başkanı Ali Tombaş, Ankara ziyaretinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile bir araya geldi.

 

Başkan Tombaş, “Sultanbeyli’mizin daha da gelişimi için var gücümüzle çalışıyor, devletimizin tüm kurumlarıyla uyumlu bir şekilde hareket ediyoruz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’u Ankara’da ziyaret ettik. İlçemize yönelik kentsel dönüşüm çalışmalarımızla ilgili ayrıntılı sunum yaptık. Sultanbeyli’mize kazandıracağımız yeni eserlerle ilgili bilgilendirmelerde bulunduk. İnşallah yeni dönemde Bakanlığımız ve Belediyemizin güçlü iş birliğiyle yeni projelere imza atacağız. Sn. Bakanımıza misafirperverliği ve ilçemize olan ilgileri için şükranlarımı sunarım.” dedi.